SE* AVIVAZ – Äldelstenskullen

AVIVAZ Kull 7  –  6 kattungar föddes den 1 januari 2022.

Det här är en kull som blev som planerat, fast inte vägen dit riktigt. Jag hade planerat en kull med fine SE*Dear Johns James MacTavish (Miso) som jag fått förtroendet att låna av Beata Pontén. Så jag tänkte att Boo Boo kunde få vänta till senare och jag tackade ja till det fina erbjudandet att använda Miso först .

Självklart så separerade jag Saga och Boo Boo hemma och väntade in ett fint löp. Vi åkte till Beata och Miso. De parade i flera dagar och efter 3 veckor i ”karantän” kunde Saga och Boo Boo gå som vanligt hemma igen. Saga fick sin kull på dag 65, precis som skolboken säger. Men färgerna stämde inte… Så efter en outhärdlig väntan kom DNA-svaren tillbaka.

Boo Boo är far till alla barnen!! Vi har fortfarande inte den blekaste aning om när han lyckades med detta. Var det städerskan som glömde en dörr i ett obevakat ögonblick ?!

Men visst är kullen fantastisk! Tack Boo Boo!

Vi planerar, och katterna beslutar!

STAMTAVLA

Båda föräldrarna är PK Def Neg, GSD-4 Normal, och HCM-testade Normal

Vår första BIS för en kull!

🏆

Vilken helg vi hade på Björkstakatten i Umeå 14-15 maj 2022!

För första gången så ställde vi kull, och vilket resultat! Ädelstenskullen blev Best In Show – Kull båda dagarna. Vi mötte fyra kullar på lördagen och två kullar på söndagen. Fantastiskt fina bedömningar på kattungarna både individuellt och såklart som kull.

Vi är stolta och tacksamma 🙏 för BIS x 2

Föräldrar

Mor
S*Ayamara’s Saga
Svarttabby-vit (n 09 22)

FAR
CH SE*Avivaz Boo Boo
Svartsmoke (ns)